"Megszakadt a kapcsolat az Indiai-óceán közepén hajózó, 17 éves Abby Sunderlanddel, aki egyedül kísérkli meg körbehajózni a Földet. Utolsó ismert tartózkodási helyén viharos szél fújt, és 6-7 méteres hullámok... - írja az origo.hu azóta törölt cikkében."

"Épségben és biztonságban van az Indiai-óceánon egyedül vitorlázó 16 éves Abby Sunderland, akivel csütörtökön szakadt meg a kapcsolat, majd hajója vészjeleket adott le - írja később a Nol.hu. Tovább!"

Nyílván az első cikk csak a minél gyorsabb hírközlés banánhéján csúszott meg a lány életkorát tekintve, mégis: elég messze vagyunk a Bermuda háromszögtől, de jó kis vihar lehetett (tér-idő kontinuumok ugrálásával), amelyben egy 17 éves lány tűnik el, majd egy 16 éveset találnak...


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr112077751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zaphira Saige 2010.07.07. 00:08:31

Ezt szúrtam ki én is... A koreltolódást :D

chim 2010.07.07. 08:20:16

@Zaphira Saige: Jaja. Facebook-on linkelte anno Eve azt a cikket, amelyikben 16 éves, és közben a rádióban meg már 17-ről beszéltek. A cikk alatti kommentekben már elő is kerültek a tér-idő ugrások elméletei, innentől kezdve naná, hogy felkerült. :D
süti beállítások módosítása