"A medgyesi unitárius lelkész két gyereke öt, illetve hét évesek voltak. Utoljára apjukkal együtt látták a városban, amikor bevásárolni mentek. Senki nem tudja miként kerültek szombat este az unitárius templomba, ahol a tragédia történt. Nem ismert a lelkész tettének okai sem. A két gyereket meggyilkolva találták a templomban, ahol apjuk eddig szolgált. Nem sokkal később holtan találták a 35 éves Cseh Dénest is a vasúti sínek között. A lelkész egy vonat elé vetette magát - írja a kronika.hu. Tovább!"

Kissé darabos a cikk leadje, de ez emeli ki legjobban a gyilkosság körüli misztikumot. Ezzel az anyaggal új rovatot hozok létre, ez pedig a krimi. Ugyan részemről ódzkodok az ilyen típusú történetektől, de szeretnék teljesebb képet adni azoknak, akik szívesen látogatják a blogot. Az, hogy a tragédiában az egyházi jelképek (templom, papi szerepkör) is előfordulnak, kiemeli a "tucatgyilkosságok" közül. Remélem, hogy értékelik azok, akik el tudnak merülni a bűnügyek világában, és hiteles képet képesek adni róla.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr312115616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása