"Akár egy sci-fi alaphelyzete lehetne: ismeretlen (netán földön kívüli), apró lény befészkeli magát az emberek agyába, s megváltoztatja viselkedésüket - írja a nol.hu. Tovább!"

Bizony, nem fordult meg a sorrend. Úgy tűnik, hogy a médiában is előfordul olyan, mint ezen a blogon, hogy valaki kicsit többet lát a napi témájában, mint aminek az elsőre tűnik. Ezúttal a nol.hu egyik újságírója vette át a szerepem, úgyhogy most én leszek az, aki az objektívnek szánt közlést adja:

A toxoplazmafertőzés nem más, mint egy betegség, amely gazdatestből gazdatestig vándorolva gyakorta az emberben köt ki, ahol hamarosan enyhe szellemi leépülést, illetve skizofréniát is okozhat.

Tehát a megoldás azoknak az íróknak, akik űroperetjükben szeretnének olyan skizofréniást alkotni, aki túllép a szerepkör sablonjain, az hogy miután némi bacilust csöpögtettek a vérébe, hagyják az áldozatban kifejlődni a betegség okozta új személyiségeket. Csak aztán nehogy egészen új szintre lépjen az az élősködő vírus.

A linkelt cikk elolvasását is melegen ajánlom: egészen új dimenziókkal bővülhet általa a sztori.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr112119718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása