"Bár az I. Széthi fáraó sírja alatt háromezer évvel ezelőtt vájt alagútra már közel 200 éve rábukkantak az egyiptomi Királyok völgyében, a régészeknek csak most sikerült eljutni a 174 méter hosszú alagút végére - írja az index.hu. Tovább!"

Ebben a cikkben nem is igazán az időintervallumon van a hangsúly, de ez csak azért van így, mert végül semmit nem találtak a folyosó végén. Miért, mégis mit vártatok? Talán egy csillagkaput? Vagy titkos kincstárat? Igen, pontosan azt.

A piramisok a fáraók nyughelyei voltak, olyan területek, ahonnan a lelkük az ég felé szállhatott. Terület az élők, és a holtak birodalma között. A háromszög alakú épület föld alatti sarka pedig nem mással lehet közös pont, mint Seth pokoljáéval. Most pedig, hogy  a pecséteket sorban megsértették, egyetlen lépés, és az átjáró falai ledőlnek, elkezdődik a világok egymásba csúszása. Nem az apokalipszis közeleg, csak az istenek ébrednek majd.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr512121410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása