"Mostantól körülbelül a július közepéig egy vonal mentén, egymáshoz viszonylag közel sorakozik három bolygó az égen, látványosan kirajzolva a Naprendszer fősíkját, ahol a planéták mozognak - írja az origo.hu. Tovább!"

Eve linkelte ezt a cikket, azonban némi szkepticizmussal kezelem az ilyen eseményeket, miután ugyan a való életben nem, de fantasy történetekben már szinte kialakult kultúrája van az ilyen égi eseményeknek, mint a nap-, vagy holdfogyatkozás és a bolygóegyüttállások. Csak pár név: Ötödik elem, FullMetal Alchemist. Ezért azt tanácsolnám, hogy ha már ilyen elemekkel tűzdeli valaki az írását, próbáljon valami újat kifacsarni az eseményből, ahogy a 22 évente sötétségben is tették. Régi vágyam, hogy ha egyenes rajzolódik ki az égbolton, akkor hasadjon fel az univerzum, és mutassa meg végre, hogy mi rejtőzik mögötte. Vagy például az ilyen nem termel elég energiát ahhoz, hogy túl távol lévő idegenek elérjenek hozzánk?


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr302126744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása