Az, hogy ez egy blog, együtt jár olyan kellemetlenségekkel, mint az időnkénti leállás. Nem szeretném azonban tétlenül eltölteni ezt az időszakot sem, amíg a fejemben érnek csak a sorok és megjegyzések, így nagy linkcserét ajánlanék fel minden kedves lájkolómnak, olvasómnak és követőmnek. Eve Rigel, többkönyves magyar írónő blogja már oldalt figyel egy html dobozból. Azok, akik szívesen cserélnének még blogcímet velem, kérem vagy kommentben jelezzék, esetleg az oldal megtalálható mailcímem felhasználásával, esetleg facebookon megjegyzésben, vagy pm-ben. Nem egy követőmről tudom, hogy remek online naplót vezet - lényegében csak az engedélyükre várok, hogy kitehessem őket. :)


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr372147571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morgan Trissell 2010.07.14. 01:41:13

az a baj h nekem ilyen közművelő blogom nincs... meg én kint vagyok a személyes blogodon. feltűnési viszketeg énem aszondaná, hogy tegyél ki, de ne rondítsuk össze a blogot személyes kitérőkkel.

chim 2010.07.14. 21:54:41

@Morella Tristesse: Ne viccelj! Ez egy blog, és mint ilyen, fenntartom magamnak a szabad döntés jogát. Ki tudja, hogy ha most még nem is, később mikor lesz híres művésznő/író bármelyik olvasómból.
Szóval már linkelem is a blogodat. ^^ És köszönöm, hogy írtál. :) Ha bármi ilyen lenne még, csak szólj, mondd, ne tartsd magadban. Mert ezek mindig jól esnek, akkor is, ha kritikák.

Morgan Trissell 2010.07.15. 15:00:14

köszi ^^ ennyit arról, hogy anonimitásban tartom a blogom, de hát az rég volt :D

chim 2010.07.15. 19:47:03

@Morella Tristesse: Hehe, nem engedlek visszasüllyedni az anonimitás tengerébe. Az rég volt, elmúlt. Tessék mostmár törni a világhírnév felé. :D
süti beállítások módosítása