"A felkarcsontok tanúsága szerint rendkívül erősek voltak a neandervölgyi férfiak. Elsősorban a férfi hormonok "pumpálták fel" izmaikat, aminek a szinte kizárólag húsból álló étrend lehetett az oka a kutatók szerint" - írja a Discovery News. Tovább!

Az ilyen cikkek olvasásakor elgondolkozom azon, hogy nyitni kéne itt egy poén kategóriát is, hátha valaki képes remek novellát varázsolni az ilyen anyagokból. Végülis nem utolsó fantáziálás, amikor King Kongot hús által felpumpált neandervölgyiek kis csoportjával helyettesítik a legújabb regényadaptációban, és ellenfelük ki más lenne, mint Héraklész - akiről hamarosan kiderülhetne, hogy nem félig halandó és félig isteni, hanem csak egyszerűen félig neandervölgyi. A vér pedig kötelez, így mostohafajtestvérei mellé állva, közösen gyűrik le a gonosz időmanipulátor tudóst, akinek IQ-ja egyenesen arányos hőseink bicepszméretével. Teszik mindezt ajkukon Conan nevével, aki mi más lett volna, mint a régi korok hős... barbárja. Miért, mi másra gondoltatok?


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr102154356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása