"Villámcsapás ért két embert vasárnap délelőtt a Nyíregyházi Állatparkban; egy fiatal fiút a helyszínen újra kellett éleszteni, édesapját könnyebb sérülésekkel szállították kórházba" - közölte Gajdos László, a park igazgatója. Tovább!

A cikk tragikus, és a Médiaihlet ezúttal kíván jobbulást, gyors felépülést, és további villámvonzástól mentes életet a két sérültnek, apjának és fiának.

Remélem, hogy mindenki tanul az esetből. Ha állatkertben jársz, és érzed a feszültséget a flamingók területének közelében, akkor jobb, ha megfogadod amit a tábla ír: "Ne hecceld az állatokat!" Mert néha a természet jobban vissza tud vágni, mintahogy te azt el tudnád képzelni. Vagy egy író álmodná. Az élet ilyenkor megmutatja, hogy ha akarja, még mindig jobb tud lenni a meglepő fordulatokban.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr952158880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morgan Trissell 2010.07.19. 11:00:14

Jézusom. Itt lakom, és a te blogodból kell ezt megtudnom? Remélem, nem ismerőseim...

chim 2010.07.19. 20:19:38

@Morella Tristesse: Azért feszít ettől a mellkasom. :D
Szurkolok, hogy ne ismerőseid legyenek.
süti beállítások módosítása