Mindazoknak, akik szívesen adnák szakértő kezekbe az írásaikat, és nem mellesleg nem rettennek vissza attól sem, ha valaki nem csak dícsér, hanem a negatívumokat is kiemeli a művveikből, azoknak csak ajánlani tudom a karcolat.hu-t, aminek a képe is díszíti ezt a bejegyzést.

Viszont reménykedem benne, hogy vannak, akik attól még, hogy ódzkodnak az ilyen nagy publicitástól, egy zártabb közösségben azért szívesen közreadják írásaikat. Ezért szeretném megteremteni a lehetőségét annak, hogy ha valakit esetleg megihletett bármelyik bejegyzés is, és írását szívesen adná a kezünkbe, örömmel hozok létre külön e számára egy felületet itt. Hogy lássátok is, miről beszélek: korábbi bejegyzésemről megpróbálkoztam egy írással. Ezt egy külön oldaldobozban linkelem. Ha valaki hozzászól - aminek had ne mondjam, hogy mennyire örülnék -, az megjelenik az oldalt kigyűjtött legfrissebb megjegyzések között.

Szóval örömmel várom egyrészt írásaitokat, másrészt meglátásaikat mind a saját, mind mások novelláihoz, elbeszéléseihez, stb. E-mail címem még mindig publikus a szintúgy oldal figyelő CIKKAJÁNLÓ c. dobozban, szóval csak küldjétek el nekem, és már rakom is fel őket. Csak bátran!


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr932168572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morgan Trissell 2010.07.22. 16:35:26

Áááá, szóval innen az ötlet! Pár napig, bevallom, hanyagoltam a blogot, ill. csak Fészbukon követtem, és ez pont kimaradt. Az írásodat pedig már láttam pár napja Karcon ^^ Nem t'om, ott kommenteltem-e, itt fogom.

chim 2010.07.22. 21:07:50

@Morella Tristesse: Jaja, ott is linkeltem a cikket. Végül Obb hozzászólása ébresztett rá, hogy ezerféleképpen meg lehet csinálni, hülyeség kisajátítani. :)
Örülök, ha kommentelsz, ott nem tetted. Remélem, hogy tőled is mielőbb látok valamit. :D
süti beállítások módosítása