"Mintegy három évtizede halott a japán főváros, Tokió legidősebbnek hitt férfi lakosa - közölte csütörtökön az önkormányzat, miután a 111 éve született aggastyán mumifikálódott holttestét megtalálták az ágyában" - írja a hvg.hu. Tovább!

A cikk ajánlással, és megjegyzésekkel tűzdelve került elém, így részemről le is veszem róla a kezem. A továbbiakban a nekromantizmus dicső y-kromoszómás királyának, avagy Ndy-nek kommentjét olvashatjátok:

Diszkriminálják a halottakat! Az embernek más holtában sincs nyugodalma a negatív kritikák ellen? A (Vízimentők Által Életre Hívott) Nekromanták Szövetsége nevében feljelentést teszek Hágában. Hiszen merre tart a világ, amikor  a védekezésre képtelen emberek helyzetét egyből kihasználják?

Az író még hozzátette: A legnagyobb gond, hogy megvonják a pénzét, csak azért, mert meghalt. Megjegyezte: Ilyen alapon már értem, hogy miért nem fizettek ki rendesen szerdán.

A sztár élőriportját élőben olvashatták a Médiaihleten.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr722188035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása