chim 2010.07.28. 20:32

Szerzőtárs érkezik

Újabban megint kihagyások voltak megfigyelhetőek a Médiaihlet háza táján, ez pedig retorziókat von maga után - azonban máig nem kenyerem az önsanyargatás, ezért inkább a blogot érik a következmények. Kicsit negatív a felhang, pedig a szándék nagyon nemes: Zaphira Saige ajánlotta fel magát (és  a félreértések elkerülése végett: hírszájtos olvasottságát) segítségképp. Az eredmény, reméljük, hogy egy aktívabb, több újdonságot felvonultató Médiaihlet lesz.

Máris sorban kapom tőle a fejlesztési tippeket, szóval az biztos, hogy újabb színfoltokkal fog bővülni szerény kis blogom... úgy értem: blogunk. Ennek pedig remélem, hogy egyedül a klaviatúrátok fogja kárát látni, amelyen talán ihleteltebben fognak pörögni az ujjak ezek után.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr462183296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása