"Kétszáz mecsetet rosszul tájoltak Mekkában, mindez csak akkor derült ki, amikor az újonnan épített felhőkarcolókból szétnéztek a városon. A hivatalos álláspont szerint nem történt nagy hiba" - írja az index.hu. Tovább!

Bemásolnám még ide a korábbi katolikus egyházban robbanó pedofil-bomba cikkes utórezgéseit is, de azt hiszem, hogy a nélkül is mindenki érteni fogja a következő posztot:

Anno volt egy szerepjátékos oldalam, ahol az alapszituáció a következő volt: a világvallások haldoklásával a mágia felébredt. Később kiderült, hogy az egész gyújtópontja a kereszténység volt, amely a kezdetekor kiírtotta a varázslást és más pogány dolgokat a hétköznapi életből. Kicsit drasztikusra sikerült viszont a nyitány: a "világvallások haldoklása" nagy szavak. De a fenti két dologból szépen bemutatható, hogyan tudnak kiüresedni a régi dogmák, mint a kiégetett cserépedények. Nem tudom, hogy a fenti dolgok csak az én fantáziámat mozgatják-e meg, de remélem, hogy másnál is meggyökeresednek ezek a gondolatok, és helyre kis írások születnek belőlük.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr462172695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrollEdomer 2015.02.16. 22:50:32

Most is jó lenne egy kis inkvizició a sok távgyógyító, naturahíres, átoküző meg hasonlók ellen.
süti beállítások módosítása