"Továbbra sem árulják el a hatóságok, hogy miért költözették ki pénteken a lakókat egy miskolci tízemeletes panelházból. A lakók péntek délután viszatérhettek otthonaikba. A Borsod Online úgy tudja, fegyvereket vagy bombát találtak a helyszínen" - írja az origo.hu. Tovább!

Fegyvereket vagy bombát, de amikor mindez csak találgatás, akkor egy teljesen hétköznapi tízemeletes panelház is válhat rejtélyessé, hiszen mi lenne napjainkban elég sokkoló információ ahhoz, hogy ne akarják közölni? A "bomba vagy fegyver" amúgy is B-kategóriás filmek sablonos fedősztorija, amikor X-aktás jelenetek indulnak be olyan helyen, ahol nem várták. Gyors kilakoltatás, semmi információ, a háttérben pedig ködös találgatások: feketelyuk nyílt? Dimenziókapu lépett életbe? Paranormális aktivitás? Vajon mivel találta volna szemközt magát a helyi gyerkőcök közül az, aki nyeri aznap délután a bújócska versenyt, és csak a furcsa neszezések és hangok miatt jön elő?


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr373329760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása