Halihó!

Először is: köszönöm a lehetőséget, hogy itt publikálhatom azokat a híreket, amik valamiért felkeltették korábban az érdeklődésemet a neten való böngészés közben. Nagyon megtisztelő ez a lehetőség, mert látom a jövőt az oldalban és úgy gondolom, szüksége van az íróknak egy ilyen forrásra, ha elhagyná őket az ihlet hosszabb-rövidebb időre. Magam is sokszor szenvedek hasonlóban, ami eléggé megnehezítette korábban a dolgomat.

Ami engem illet, elég sokszor keringek híroldalakon, mert szeretek képben lenni és felfedeztem már egy ideje, hogy mennyi ötletmag van elvetve az interneten és ha az ember figyel, mennyi lehetőség rejlik bennük.

Ezért is gondoltam, hogy megpróbálok segítségére lenni Chimnek, mint szerzőtárs. Remélem, hogy fáradozásaimnak meg lesz a gyümölcse, s hogy a cikkek, amiket hozok majd nektek, sokat segít majd az írásban és minél nagyobb sikereket könyvelhettek majd el meglepő történeteitekkel. :)

Üdv, Zaphira Saige


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr632183386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása