"Egész évben tartó pályázatot hirdet a Tollal.hu és a Reader s Digest Magazin, amely pályázat pénzdíjas, és komoly olvasottságot hozhat a díjazott szerzőknek. A Reader's Digest Magazin hosszú évtizedek óta kizárólag megtörtént, igaz történeteket, drámákat közöl, valamint értékeket bemutató életutakat" - jelent meg Juditti oldalán. Tovább!

Ezúttal pályázatot ajánlok figyelmetekbe: nem sok van hátra belőle, de két hónap még több, mint elég lehet az alkotásra. Ajánlott elolvasni a pályázat egész szövegét, próbálkozás előtt mindenképpen képbe kerülni.

A linkelés oka egyszerű: a Médiaihlet bár továbbgondol, alapvetően reális adatokból dolgozik: itt bőven találhattok forrást a pályázat kritériumának megfelelő novella alapjához. Sok sikert kívánok hozzá, az eredményekről pedig tessék ám majd beszámolni!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr443329805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása