"A hazai sugárbiológiai központ szerint a budapesti és a miskolci mérőállomásokon mérték a jód-131 részecske megemelkedését, de egészségügyi kockázatot nem jelent" - közölte az origo.hu. Tovább!

Az X-men: First Class (Az elsők) mondatát fogom most idézni nektek: "mi mutánsok az atom gyermekei vagyunk." Nyilván már a cím is próbál némi hatást elérni, hiszen mégiscsak rejtélyes és "honnanjön?" sugárzásról van szó, de aki olvasott már marvelt vagy DC-t, az maga is jócskán találkozott olyan radioaktívan sugárzó csodatörténetekkel, amelyek kimerítették a fikció jelentését, és a szülők zsebét is esetleg, mert a belőle születő szuperhős (gondoljunk csak Fenegyerekre vagy Pókemberre) aztán rendre saját képregénysorozat lapjain tűnt fel. Márpedig az így induló történetek valahogy mégiscsak voltak annyira ütősek és szívünknek kedvesek, hogy máig el tudjunk időzni egy-egy régi képregényünk előtt.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr833383539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása