"A Manhattanben megvádolt tízek egyikének apja ma is orosz diplomata lehet, Cipruson meglépett a tizenegyedik gyanúsított, Londonban és Dublinban pedig újra hamis útlevelek ügyében nyomoznak - írja a nol.hu. Tovább!"

Kezdetben próbáltam legyinteni erre az egész Bourne-féle kémlégkört idéző orosz beszivárgós storyra, de egyre kiterjedtebb az ügylet: bevallom, végül ez a nol.hu-s nyitány fogott meg a leginkább, amit itt is láthattok. Bár az oroszoktól indult, a szálak végül átívelnek földrészeken és óceánokon is. Aki további anyagokat akar a témában, mert szívesen járna a nyomában, annak ajánlom figyelmébe a linkelt cikk aljára kigyűjtott további témába vágó irományokat. Bár aktuális frissülnek, nem hinném, hogy egy-két továbbit ne lehetne ott bármikor felfedezni. Végszóként pedig had emeljem ki a vörös szépséget, aki az egész ügyletnek lényegében a "reklámarca", hiszen tényleg bárki könnyedén el tudja képzelni múltszázadi kémnőnek, még dúsabb vörös lobonccal, fején fátyolozott kalappal, és egyik kezében hosszúcigivel, a másikban martini helyett pisztollyal.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr342124439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása