"Japánban, Nagaszaki partjaitól 15 kilométerre található Hashima, közismertebb nevén Gunkanjima. („Csatahajó-sziget"). Egykoron Japán szénbányászatának központjaként, ez a mindössze 480 x 160méteres sziget volt a Föld legsűrűbben lakott területe, ma azonban elhagyatottan áll - írja a vilagutazo.blog.hu. Tovább!"

Ezúttal aztán tényleg nem akarom semmilyen hülyeséggel tovább álmodni az idézett (és az érdeklődőknek melegen ajánlott) blogbejegyzést, hiszen csak a képeket kell megnézni: már a helyszín is kívánja, hogy az ember történetet írjon rá. Nem csak orvosok végezhetnek társadalmi és szociálpszichológiai, igen érdekes kísérleteiket  az alanyok megkérdezése nélkül teljes titokban a szigeten (a Kocka c. film alapötletével fűszerezve), hanem kísérleti laborok tökéletes helyszíne is lehet, és ilyenkor a kiszabaduló  "lények" természetes velejárója a történet horrorba fordulása. Szóval remek helyszín a Kaptár X. történetéhez.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr912093824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása