chim 2010.07.14. 22:44

Ihlet szerzés

"Általános tapasztalat szerint a legjobb ihletadó a szerelem és a szenvedés (és még inkább a kettő egyszerre). Ha azonban se nem szenvedünk, se nem vagyunk szerelmesek, vagy igen, de mégsincs ihletünk, jó módszer az ihletszerzésre más költők verseinek olvasása" - írja a versiras.trukkok.hu. Tovább!

Bár nem tervezem, hogy a blogon akár a közeli, akár a távoli jövőben versekhez adjak tippeket és ötleteket, de ettől még nem szeretném senki elől elzárni annak a lehetőségét, hogy valaha csodás remekművek kerüljenek ki a keze alól ebben a műfajban is. Ennek érdekében linkelem és ajánlom az alábbi oldalt, illetve írást, mert azon túl, hogy ingyenes online tanácsadásként funkcionál ihletadás szempontjából, mivel fórum, még a téma megvitatására, további kérdések felvetésére is lehetőséget ad. Ráadásul úgy nézem, hogy bár nem pörög éjjel nappal, azért nem egy kihalt terület. Szóval meleg szívvel ajánlom minden lírás szárnypróbálgatónak.


2 komment

Címkék: cikk ihletés

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr412152362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chim 2010.07.15. 19:48:46

Fogadni mernék Morella, hogy az első mondat, és a hozzájuk mellékelt zárójeles megjegyzésnél már eldöntötted, hogy lájkoli fogsz. :D

Morgan Trissell 2010.07.19. 11:02:12

Hm, ennyire átlátszó lennék? Úgy tűnik... :D (És örülj, hogy már nem hallgatok HIMet! Azóta áteveztem a minőségi metálzene vizeire, de hogy akkor mit reagáltam volna... XD)
süti beállítások módosítása