"Halálos csókként is ismeretes az az allergiás reakció, amely majdnem egy mogyoró- és diófélékre érzékeny, 14 éves diáklány halálához vezetett Nagy-Britanniában" - írja a hvg.hu. Tovább!

Álljon itt az alábbi cikk emlékeztetőül mindenkinek, aki szereti a romantikus, kémügynökös filmekből/könyvekből vett csókos halálosztást. Bár a dolog megoldható ajakra kent méreggel is - csak ne felejtsük el hősnőnk szájára tenni előtte a védőfóliát - és más, felszívódó gyilokeszközökkel, mint például a jégtöltény, de azért ennek az allergiás, csókos ölőmódszernek mégis van egyfajta természetes bája. Hiszen bár mindannyiun tudjuk, hogy egy jó csók néha száz százalék viagrát tartalmaz, de azt csak kevesen, hogy ugyan ennyi méreg is lehet benne.

Technikai tanácsadás a végére: azért ne felejtsük el az ominózus smacis csúcspont előtt az olvasó tudtára adni az áldozat gyengeségét. Mert ha még ezt is utólag magyarázzuk, az pont olyan, mint halottnak a csók.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr422154919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása