"Mozgalom indult, hogy az elektronikai ipar kizárólag tiszta forrásból származó ásványi alapanyagokat használjon fel. Afrikában vér tapad a mobilok és laptopok alkatrészeiben használt fémekhez - írja az index.hu. Tovább!"

Azért az se lehetne semmi apokalipszis, amelyet a nyugat egy új szerkezete robbant ki. A föld gazdasági és pénzügyi egyenlítője így is már abba az irányba dől, de ha ráadásul ettől borul sötétbe kelet, hogy majd csak a robbantások és a lőfegyverek tüze adjon fényt az éjszakában, akkor már nem kell sok hozzá, hogy az egész világ tótágast álljon. Ideális alap egy olyan posztapokaliptikus föld leírására, amelyben indokot is akarunk adni a háborúnak, és bolygónk két félteke közti erőteljes fejlettségi különbségnek.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr512119057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása