"Szigorúan tilos lovat kötni a parkolóórához, szürcsölni a levest, és kötelező évente legalább egyszer fürödni: meglepő, mi mindenre kiterjednek a törvényes rendelkezések. Frank van Helsing német ügyvéd a Berliner Kurier című német napilap megbízásából összegyűjtötte a világ legfurcsább törvényeit" - írja a BorsodOnline.hu Tovább!

Érdekes egy cikk, meg kell hagyni. Gondoltam, inkább kezdem ezzel, mint a holnap posztolandó horror-kategóriással. Mégse kéne rögtön megrémisztenem a népet egy őrülten borzongató hírrel, nemdebár? :)

Szóval inkább itt egy kis üdítő, egy igazi ihletbomba, ami kapásból nem is egy, de akár 100 variációt is kínál az érdeklődő nagyérdeműnek.

Én azt mondom, hajrá!

Ui.: Azért érdekelne, hogy miképp is születtek meg ezek a furcsa törvények... Mindenesetre, én nem élnék Kínában... Nem kell nekem, hogy elüssenek a zebra közepén. ;)


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr442183455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R3venant 2010.07.28. 23:45:03

sajnos 404-et ír, lehet velem van a gond :(

R3venant 2010.07.29. 15:12:16

áh - most már minden szuper, akkor az én készülékemben volt a probléma ^^'

Zaphira Saige 2010.07.29. 16:18:14

Semmi gond. :) Remélem ,hogy tetszett a cikk. :)
süti beállítások módosítása