"A férfi - miután baltával lemészárolta feleségét és gyermekeit, a gyanú szerint felvágta az ereit, többször mellbe szúrta magát, majd amikor így sem sikerült véget vetnie életének, elvágta a torkát egy láncfűrésszel - írja a bulvar.hirfal.hu, a NOL cikkére hivatkozva. Tovább!"

Mindig igyekszem úgy elkapni a híreket, hogy még érezni lehessen rajtuk a nyomda melegét. Ez a cikk kilóg a sorból, hiszen a gyilkosság még nyáron történt, azonban sikerült olyan leadet vadásznom, amely jól kiemeli nem csak az elkövetés brutalitását, hanem a lezáró öngyilkossági kísérleteket is, amelyek miatt felkerült ide. Akkoriban körlevél indult meg egy nevét elhallgatni kívánó orvostól, aki szerint az öngyilkosság kivitelezhetetlen volt, hiszen a férfi felvágta az ereit, aztán hason szúrta magát, majd először a fejének nyomta a láncfűrészt, és csak utána a torkának... de nincs olyan ember, aki képes erre, hacsak az őrület nem szeli ketté az épkézláb gondolatokkal együtt az emberi képességek határait is.


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaihlet.blog.hu/api/trackback/id/tr972118067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morgan Trissell 2010.06.29. 22:20:56

Ez még a tegnapinál is jobb.

chim 2010.06.29. 22:52:58

@Morella Tristesse: Hehe, remek, megnyugodott a lelkiismeretem, amelyik szövegelt, hogy mennyire ezeréves már ez a cikk. :)
Igyekszem majd akkor vadászni hasonlókat. Már majdnem azt írtam, hogy sajnos kevés ilyen fordul elő, de egyelőre maradjunk a "meglehetősen kevés"-nél. :)
süti beállítások módosítása